Even Voorstellen:

Ik ben Ivan Vercruysse en ben afgestudeerd als Burgelijk Ingenieur Informatica aan de Vrije Universiteit Brussel.

Ik startte mijn professionele carrière in de technische ondersteuning bij Hewlett Packard en Apollo Computer waarna ik verschillende functies in sales en marketing opnam in het European Marketing Center van Hewlett Packard (Böblingen-Duitsland) en Olivetti en Sterling Software.

Sinds 1996 verschoof ik mijn focus naar software ontwikkeling en werd ik Director Software Development bij Keyware Technologies. Daar was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Central Authentication Server. Dit is een server die verschillende vormen van authenticatie ondersteunt waaronder deze op biometrische technologiën. Daardoor kan men de identiteit van personen bevestigen op basis van stem, gezicht, vingerafdrukken, iris, ...

In 2002 vervoegde ik ValueSource als CTO waar verschillende projecten in .Net en mainframe technologie tot een goed einde werden gebracht. ValueSource werd overgenomen door KBC en is momenteel één van de grotere offshore development centers binnen een Belgisch bedrijf. Na een overgangsperiode startten wij, Bipin Nambiar en ikzelf, Applied Development op. Momenteel concentreert ik me 100 % op dit bedrijf.

"The scenery was
beautiful,
but the actors
got in front of it."

 

Alexander Woolcott